Cresterea Prepelitelor

Cresterea Prepelitelor, Discutii despre Prepelite, Sfaturi, Pareri, Comentarii, Opinii, Idei de Afaceri, cum se Cresc Prepelitele

Vreau sa-mi fac o afacere cu prepelite, de ce am nevoie?

Vreau sa-mi fac o afacere cu prepelite, de ce am nevoie? Si eu, ca si oricine, doresc sa am venituri mai mari si cum altfel decat printr-o afacere. Am observat ca in ultimul timp, in Romania si nu numai, afacerea cu cresterea prepelitelor a devenit din ce in ce mai intrebata si mai prospera. Aparent, avantajele sunt multe, insa nu stiu exact ce presupune sa cresti prepelite si mai ales, cum sa ajungi sa ai profit. Deci, intrebarea mea e : Vreau sa-mi fac o afacere cu prepelite, de ce am nevoie?

Conform expertilor, pentru a te asigura ca poti face profit chiar si dupa 6 luni de la inceperea afacerii cu prepelite, trebuie sa te asiguri ca ai o piata de desfacere, ca ai cui sa vinzi carnea si ouale de prepelita. Intrebarea e cat de departe pot ajunge cu vanzarile si ce preturi se practica ? Cati dintre voi au contracte externe ?

Apoi, care sunt standardele UE de crestere si de valorificare a prepelitelor ? Pe site-urile oficiale ale Directie Nationale Sanitar Veterinare nu gasesc extraordinar de multe informatii.

Care este cel mai convenabil pret de achizitionare a prepelitelor pentru ouat ? Pe piata este o gama variata de preturi, insa poate stiti voi, crescatorii de prepelite, locuri de unde se poate cumpara mai ieftin.

Din exterior, afacerea cu prepelite pare tare profitabila, exista numeroase avantaje, dar un crescator amator ca mine are nevoie de ceva ajutor pentru a pune totul pe picioare.

Voi cum ati inceput afacerea cu prepelite si la cat timp ati inceput sa aveti profituri ? Ii rog pe toti cei care au un raspuns la intrebarea mea „ Vreau sa-mi fac o afacere cu prepelite, de ce am nevoie? „ sa ne lase comentariile si parerilor lor pe forumul nostru Prepelite. Cu ajutorul vostru, putem dezvolta o retea de crescatori de prepelite.

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comments are currently closed.