Cresterea Prepelitelor

Cresterea Prepelitelor, Discutii despre Prepelite, Sfaturi, Pareri, Comentarii, Opinii, Idei de Afaceri, cum se Cresc Prepelitele

Vreau sa cumpar mancare de prepelite Oferta de Pret

Vreau sa cumpar mancare de prepelite Oferta de Pret. Ce conteaza foarte mult in asigurarea unei productii insemnate cand vine vorba de cresterea de prepelite este furajul. Cum si noi, oamenii, avem nevoie de mancare pentru a putea trai, asa si prepelitele au nevoie de mancare speciala pentru o crestere armonioasa. Sa vedem ce preturi se mai practica pentru furajul prepelitelor: Vreau sa cumpar mancare de prepelite Oferta de Pret.

Un furaj ieftin si calitativ este reteta succesului cand vine vorba de prepelite si nu numai. Acesta trebuie sa contina toate vitaminele, proteinele etc. necesare vietii. Desigur, o alimentatie necorespunzatoarea dauneaza productiei de oua si de carne.

In cresterea prepelitelor, trebuie sa tinem cont de varsta prepelitelor, deoarece mancarea se administreaza in functie de numarul de saptamani al acestora.

Spre exemplu, puii de prepelita intre 0-6 saptamani de viata au nevoie de un furaj special, cu complex de vitamine, pentru a creste fara probleme. Un pret estimativ ar fi de 2 lei pe kilogram, insa pretul difera de la producator la producator.

Pentru prepelitele intre 3-6 saptamani si mai mari, pretul per kilogramul de mancare speciala este cam tot atat, daca e sa ne luam dupa oferta de piata.

Mai sunt si crescatori care for sa faca furajul acasa, dar cei mai multi crescatori de prepelite sunt de parere ca cea mai simpla si mai ieftina varianta mai ales pentru cresctorii mici este sa foloseasa furaje din comert speciale pentru prepelite.

Voi cat cheltuiti in medie pe furaj pentru prepelite? Ati avut sansa sa gasiti mancare pentru prepelite la preturi mai avantajoase? Cine are informatii pretioase referitoare la tema de astazi: Vreau sa cumpar mancare de prepelite Oferta de Pret, e binevenit pe forumul nostru, Cresterea Prepelitelor!

, , , , , , , , , ,

Comments are currently closed.

2 thoughts on “Vreau sa cumpar mancare de prepelite Oferta de Pret

  • Gheorghian Aurel says:

    Furaje prepelite outoare 9.50 + tva punga de 5 kg.FNC Pietroiu.

  • Stefan says:

    Reteta prepelita outoare, prepelite crestere si pui, ieftina. Procent a ouat 85-100%. Avantaje mutiple: asigura tot necesarul de micro si macro nutrienti, fara srot de floare, fara drojdie furajera, fara sare. Personal, o folosesc cu mare succes. Tot a mimne puteti gasi si furaj gata preparat, premixuri si toate produsele pentru infiintare ferma prepelite. Va recomand sa cititi si acest site, este foarte interesant, contine multe informatii utile. Multumim moderatorilor. Pentru reteta prepelite si furaje, accesati: ouaprepelita.pprepelite.ro