Cresterea Prepelitelor

Cresterea Prepelitelor, Discutii despre Prepelite, Sfaturi, Pareri, Comentarii, Opinii, Idei de Afaceri, cum se Cresc Prepelitele

Sfaturi utile despre cresterea prepelitelor

Sfaturi utile despre cresterea prepelitelor. Fie ca esti crescator de prepelite amator sau profesionist, niste sfaturi despre cresterea lor nu strica niciodata. Nu cred ca orice crescator de prepelite stie totul despre despre aceste pasari, dar omul cat traieste, invata. Articolu de astazi, Sfaturi utile despre cresterea prepelitelor, este scris tocmai in acest scop, de a va pune la dispozitie niste sfaturi pe care eu le gasesc utile cand vine vorba de cresterea prepelitelor, cat si pentru a-i invita pe toti cei care au sfaturi bune pe aceasta tema sa le faca publice.

In principiu, sa cresti prepelite e mai putin complicat decat sa cresti alte pasari. Exista cateva conditii esentiale care chiar trebuie sa fie litera de lege pentru orice crescator de prepelite: asigurarea unui mediu ferit de vânt, mâncare la discreţie şi linişte.

Cu toate acestea, pentru o crestere optima a prepelitelor dumneavoastra, trebuie sa tinem cont si de alte aspecte. In primul rand, igiena conteaza foarte mult: adapatorile si hranitorile trebuie dezinfectate cel putin o data pe saptamana.

Apoi, temperatura este iarasi foarte importanta. Cel mai bine este sa folositi un termometru digital, deoarece acesta afiseaza si umiditatea in custile prepelitelor. Daca tot vorbim de temperatura, nu uitati ca ouăle trebuie ţinute la temperaturi între 4° C şi 14° C.

Caldura necesara cresterii puilor de prepelita in primele zile de viata (38 °– 39° C)  poate fi asigurata cu succes si de un bec cu infrarosu.

Daca stam sa ne gandim bine, exista o multitudine de trucuri care ne faciliteaza afacerea, si multe dintre voi le stiti si voi. Asadar, orice Sfaturi utile despre cresterea prepelitelor sunt foarte binevenite, asa ca nu ezitati sa ne lasati comentariile voastre!!!

, , , , , , , , , ,

Comments are currently closed.