Cresterea Prepelitelor

Cresterea Prepelitelor, Discutii despre Prepelite, Sfaturi, Pareri, Comentarii, Opinii, Idei de Afaceri, cum se Cresc Prepelitele

Pot obtine Fonduri Europene pentru o ferma de Prepelite

Pot obtine Fonduri Europene pentru o ferma de Prepelite. Daca doresti sa-ti deschizi o afacere cu prepelite, exista doua modalitati de a o demara: fie cu finante proprii, fie cu ajutorul unor fonduri europene. Cum pot obtine Fonduri Europene pentru o ferma de Prepelite, asta e intrebarea la care incerc sa gasesc niste raspunsuri.

Se pare ca anul acesta, fondurile europene pentru o ferma de prepelite sunt destul de usor de accesat. Se poate obtine co-finantare din partea Uniunii Europene cu o singura conditie insa: micile ferme sa produca pentru piata si nu pentru consum propriu.

Interesant si avantajos este faptul ca riscul este infim sau chiar zero daca reusesti sa accesezi aceste fonduri europene, deoarece sunt nerambursabile, iar din 2012, partea de bani care ar trebui pusa de crescator se poate obtine foarte usor de la banca, punand gaj afacerea cu prepelite, care este dezvoltata din banii Uniunii Europene si ai bancii. Se pare ca banca nu risca nici ea nimic, deoarece aceasta afacere cu prepelite s-a dovedit a fi foarte profitabila in ultimii ani.

Urmatoarele fonduri europene pot fi accesate : Fondul European pentru Dezvoltare Regionala, Fondul de Coeziune, Fondul Social European. Pentru ca fondurile europene sa te aleaga pe tine, ferma de prepelite trebuie sa fie foarte bine amenajata si intretinuta, pentru a nu exista probleme sanitare sau de productie.

Cati dintre voi au reusit sa demareze o afacere cu prepelite cu ajutorul Fondurilor Europene ? Cat de tare v-a ajutat acest lucru in realizarea de profit ? Astept raspunsurile si comentarille voastre pe forumul nostru. Un lucru este cert : da, anul acesta pot obtine Fonduri Europene pentru o ferma de Prepelite!

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comments are currently closed.

5 thoughts on “Pot obtine Fonduri Europene pentru o ferma de Prepelite