Cresterea Prepelitelor

Cresterea Prepelitelor, Discutii despre Prepelite, Sfaturi, Pareri, Comentarii, Opinii, Idei de Afaceri, cum se Cresc Prepelitele

Pareri Pro si Contra despre ouale de Prepelita

Pareri Pro si Contra despre ouale de Prepelita. Cati dintre voi au fost la doctor si din diverse motive si pentru tratarea unor diverse afectiuni, acesta v-a recomandat sa consumati oua de prepelite? Ei bine, eu sunt unul dintre „pacientii” care chiar a tinut cont de recomandarea doctorului si ce pot sa spun, chiar a functionat. Dar asta e cazul meu. Cu siguranta parerile sunt impartite, dar sa vedem ce descoperim azi: Pareri Pro si Contra despre ouale de Prepelita!

Ouale de prepelite nu mai sunt o „fita” de mult timp, deoarece sunt accesibile oricarui buzunar si lumea le cumpara de nevoie si nu de placere. De ce ouale de prepelita sunt atat de cautate? Pai, deja stim cu totii cate avantaje prezinta aceste oua fata de cele de gaina.

Sa incepem cu continutul de vitamine si minerale. Desi oul de prepelita este mai mic ca gramaj decat cel de gaina, continutul sau nutritiv este, paradoxal, mai bogat. Complexul de vitamine pe care il gasim in oul de prepelita este extrem de util pentru organismul nostru.

Apoi, sa nu uitam de proprietatile curative ale unui ou mic de prepelita. Numarul afectiunilor pentru tratarea carora ouale de prepelite sunt recomandate devine din ce in ce mai mare, iar rezultatul bun confirma valoarea acestor oua.

Eu personal, nu gasesc un dezavantaj al oualor de prepelita, poate doar ca sunt nitel mai scumpe decat cele de gaina, dar cred ca se explica si acest lucru. Insa aceasta este parerea mea. Pareri Pro si Contra despre ouale de Prepelita astept de la voi pe forumul nostru, Cresterea Prepelitelor, unde cred ca va incepe o discutie foarte interesanta pe marginea acestui subiect! Crescatori de prepelite sau nu, va invit la discutii!

, , , , , , , , , ,

Comments are currently closed.