Cresterea Prepelitelor

Cresterea Prepelitelor, Discutii despre Prepelite, Sfaturi, Pareri, Comentarii, Opinii, Idei de Afaceri, cum se Cresc Prepelitele

Lista Completa de crescatori de Prepelite din Romania

Lista Completa de crescatori de Prepelite din Romania. Nu cred ca afacerea cu prepelite mai e necunoscuta la noi in tara, deoarece in ultimii ani au fost foarte multe cereri de autorizatii de la crescatori pentru a putea vinde produsele. Numarul mare de cereri reprezinta interesul crescut al romanilor de a-si spori veniturile suplimentare, dar si interesul pentru sanatatea lor, deoarece prepelitele sunt recunoscute in principiu pentru proprietatile curative ale oualor lor. Un lucru curios de aflat ar fi Lista Completa de crescatori de Prepelite din Romania.

Ouale si carnea de prepelita sunt extrem de cautate in zilele noastre, deoarece au mult mai multe avantaje decat carnea si ouale de gaina, de exemplu. In primul rand, nu contin asa  mult colesterol, iar ouale de prepelite au foarte multe proprietati curative si din acest motiv, toti doctorii le recomanda in tratarea multor afectiuni.

Si apoi, de ce sa nu recunoastem? Sa cresti prepelite chiar este profitabil!! Desigur, exista o sumedenie de conditii ce trebuie respectate, dar daca intr-adevar ai piata de desfacere si mai ales clienti externi, afacerea cu prepelite poate fi foarte profitabila!

Daca la inceput, numarul de crescatori de prepelite din Romania era unul destul de mic, in momentul de fata acest numar cu siguranta s-a triplat, deoarece cererea a crescut si ea la randul ei.

Asadar, daca esti crescator de prepelite fie amator sau profesionist, atunci esti invitat sa te inscrii pe site-ul nostru de crescatori de prepelite, pentru a vedea in final Lista Completa de crescatori de Prepelite din Romania. Haideti sa vedem cati suntem intr-adevar, cat am crescut ca numar in ultimii ani!

, , , , , , , , , , , ,

Comments are currently closed.

One thought on “Lista Completa de crescatori de Prepelite din Romania

  • mardare iulia says:

    imi doresc sa incep o mica afacere cu prepelite. Sper sa ma acceptati printre voi si sa gasesc cateva sfaturi de care as avea nevoie, multumesc!