Cresterea Prepelitelor

Cresterea Prepelitelor, Discutii despre Prepelite, Sfaturi, Pareri, Comentarii, Opinii, Idei de Afaceri, cum se Cresc Prepelitele

La ce sunt bune ouale de Prepelita si cum se tine un tratament adecvat

La ce sunt bune ouale de Prepelita si cum se tine un tratament adecvat. Prepelita este extrem de cautata in zilele noastre, atat pentru carne, cat si pentru oua, iar unii dintre noi au inceput afaceri cu mare potential datorita acestei pasari. Se stie prea bine, cred, ca ouale si carnea de prepelite nu sunt consumate doar in alimentatie, ci au si proprietati curative, fiind recomandate in tratarea multor afectiuni. Sa vedem mai departe La ce sunt bune ouale de Prepelita si cum se tine un tratament adecvat.

Oul de prepelita este un medicament naturist, daca putem sa-i spunem asa, care nu are nici o contraindicatie si are avantajul de a fi o sursa naturala si foarte ieftina de vitamine esentiale precum B1, B2, cat si fierĀ si fosfor. Are un continut de colesterol mult mai scazut decat oul de gaina, iar aportul proteic si vitamino-mineral este mai mare comparativ cu oul de gaina.

De asemenea, oul de prepelita este recomandat pentru tratarea afectiunilor digestive, TBC-ului, diabetului zaharat, astmului bronsi, anemiei etc.

Un tratament adecvat pe baza de oua de prepelite consta in administrarea acestora dimineata, pe stomacul gol, inainte de cafea si mic dejun, care se serveste o jumatate de ora mai tarziu. Este recomandabil sa fie inghitite crude, cu galbenusul intact, fara sare, zahar sau alte substante aromate. Poate fi amestecat si cu miere de albine, iaurt etc.

Tratamentul poate fi reluat dupa 3 saptamani de pauza la adulti, iar la copii, dupa 2-3 luni.

Cred ca multi dintre voi ati incercat deja un tratament cu oua de prepelita si cred ca rezultatele au fost foarte bune. Din acest motiv, va astept sa-mi lasati comentarii cu parerile voastre pro si contra oualor de prepelita. De asemenea, nu ezitati sa-mi screti si alte motive pentru acest subiect, la ce sunt bune ouale de Prepelita si cum se tine un tratament adecvat. Astept comentariile voastreĀ !

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comments are currently closed.