Cresterea Prepelitelor

Cresterea Prepelitelor, Discutii despre Prepelite, Sfaturi, Pareri, Comentarii, Opinii, Idei de Afaceri, cum se Cresc Prepelitele

Intretinerea prepelitelor necesita mult spatiu?

Intretinerea prepelitelor necesita mult spatiu? Una dintre conditiile esentiale pentru o productie buna in afacerea cu prepelite este sa asiguri intretinerea acestora. Daca te ocupi cu adevarat de prepelite, din ou pana ajunge prepelita adulta pentru a o putea valorifica, atunci cu siguranta profitul va veni de la sine. O intrebare comuna printre crescatorii amatori de prepelite este daca intretinerea prepelitelor necesita mult spatiu?

Crescatorii experimentati de prepelite considera ca spatiul este unul dintre factorii cei mai avantajosi in aceasta afacere, deoarece prepelitele au dimensiuni reduse si nu au nevoie de foarte mult spatiu de desafasurare. Custile sunt mici si pot fi suprapuse pentru a economisi cat mai mult spatiu.

Intretinerea prepelitelor nu necesita mult spatiu. Pe un metru patrat se pot creste pana la 120 de prepelite. Pentru economisirea spatiului se pot folosi pana la 7 custi suprapuse. Acest lucru inseamna ca o crescatorie de casa poate fi amenajata intr-o cladire deja existenta – grajd, un coridor, un balcon. Am citit ca unii au facut chiar si din frigider un adapost pentru prepelite.

Desi spatiul mic este un avantaj, trebuie indeplinite niste conditii pentru a putea intretine prepelitele: pastrarea unei temperaturi relativ constante (intre 10° si 20° C), luminozitate, lipsa zgomotelor, a curentilor de aer si a tuturor factorilor de stres posibili.

Asadar, avantajul in aceasta afacere, mai ales pentru fermele mari de prepelite, e ca spatiul nu reprezinta deloc o problema. Ce alte solutii ati mai gasit pentru instalarea custilor de prepelite? Pentru voi, intretinerea prepelitelor necesita mult spatiu? Astept raspunsurile voastre cu ce solutii ingenioase ati gasit pentru afacerea voastra cu prepelite.

Nu ezitati sa ne lasati comentarii si parerile voastre!

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comments are currently closed.