Cresterea Prepelitelor

Cresterea Prepelitelor, Discutii despre Prepelite, Sfaturi, Pareri, Comentarii, Opinii, Idei de Afaceri, cum se Cresc Prepelitele

Incubarea Prepelitelor se face greu cu incubatoarele standard

Incubarea Prepelitelor se face greu cu incubatoarele standard.  Cresterea prepelitelor pentru oua si carne reprezinta o afacere cu un foarte mare potential, lucru dovedit de numeroasele persoane care isi exprima multumirea pe diverse forumuri. Ce stim insa mai exact despre incubarea prepelitelor ? Ce ne spun specialistii si ce parere aveti voi: incubarea Prepelitelor se face greu cu incubatoarele standard?

In aceasta afacere de crestere a prepelitelor, incubarea acestora nu este o activitate complicata, insa este esential ca ouale folosite pentru incubat sa nu fie mai vechi de 10 zile. Un avantaj foarte mare in cresterea de prepelite este faptul ca aceste pasari depun primul ou dupa 6-7 saptamani si pot depune pana la 350 de oua intr-un an.

Temperatura de incubare este de 37.5 grade Celsius, iar umiditatea ramane la 60% suta in primele 14 zile. Puii de prepelita se iau din incubator cand sunt uscati bine. In perioada de crestere a puilor de prepelite, temperatura trebuie sa fie de 37 grade Celsius.

Cum spuneam, incubarea prepelitelor nu este dificil de realizat. Totusi, au fost mai multe persoane care s-au plans pe diverse forumuri ca incubarea Prepelitelor se face greu cu incubatoarele standard. Voi ce parere aveti ? Ati intampinat astfel de probleme ? Cum realizati faza de incubare ?

Daca sunteti implicati in aceasta activitate de crestere a prepelitelor, va astept cu pareri si comentarii despre in legatura cu tema de astazi: incubarea Prepelitelor se face greu cu incubatoarele standard si despre avantajele si dezavantajele (daca exista) ale aceste afaceri cu un mare potential ! Astept comentariile voastre !

, , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comments are currently closed.