Cresterea Prepelitelor

Cresterea Prepelitelor, Discutii despre Prepelite, Sfaturi, Pareri, Comentarii, Opinii, Idei de Afaceri, cum se Cresc Prepelitele

In cat timp imi amortizez banii investiti intr-o afacere cu prepelite

In cat timp imi amortizez banii investiti intr-o afacere cu prepelite? Ma intereseaza sa deschid o afacere cu prepelite, deoarece multa lume pare foarte multumita de profiturile pe care le realizeaza. Nu stiu foarte multe lucruri despre cresterea prepelitelor, furaje, incubatoare etc, dar pot sa le aflu. Ce ma intereseaza cel mai tare insa sa aflu este in cat timp imi amortizez banii investiti intr-o afacere cu prepelite, ca sa pot face niste calcule si sa vad daca e avantajos sau nu sa deschizi o astfel de afacere.

Expertii spun ca daca exista piata de desfacere, adica daca stiu dinainte ca am clienti pentru tot ce inseamna prepelite vii, carne sau oua, atunci pot sa imi amortizez banii investiti intr-o afacere cu prepelite chiar si dupa 6 luni de la demararea afacerii.

Multe persoane declara insa pe forumuri despre cresterea prepelitelor ca abia intr-un an au reusit sa-si amortizeze banii si sa faca si profit. Majoritatea declara ca e destul de costisitor la inceput, mai ales daca nu ai teren pentru construirea fermei in care urmeaza sa cresti prepelitele. Totodata, exista si multe avantaje in comparatie cu cresterea de gaini sau alte pasari, precum costuri mai mici pentru furaje, cantitate de oua si carne mai mare, rezistenta la boli etc.

Voi ce parere aveti? In cat timp imi amortizez banii investiti intr-o afacere cu prepelite? Sau mai bine zis, in cat timp ati reusit voi sa realizati profit din cresterea de prepelite? 6 luni sau un an? Astept comentariile voastre! Nu ezitati sa va spuneti parerea cu privire la tema acestui articol!

, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comments are currently closed.