Cresterea Prepelitelor

Cresterea Prepelitelor, Discutii despre Prepelite, Sfaturi, Pareri, Comentarii, Opinii, Idei de Afaceri, cum se Cresc Prepelitele

Forum despre cresterea Prepelitelor Discutii si Pareri

Forum despre cresterea Prepelitelor Discutii si Pareri. Cresterea prepelitelor reprezinta o indeletnicire relativ noua in Romania, chiar daca in Japonia aceasta activitate a devenit cunoscuta inca din secolul XII. De ce au inceput aceste pasari sa joace un rol atat de important in alimentatia, sanatatea si economia noastra? Raspunsul il poate afla oricine de oriunde, insa eu va intreb pe voi, cunoscatorii, pe  Forum despre cresterea Prepelitelor Discutii si Pareri, ce anume inseamna sa cresti prepelite si ce avantaje obtii din aceasta afacere.

Prepelita este indeosebi apreciata pentru carnea si ouale sale care sunt folosite atat in alimentatie, cat si in medicina, datorita caracteristicilor medicale pe care aceste produse le indeplinesc, fiind recomandate in tratarea diferitelor afectiuni ale inimii, ale stomacului, ale sistemului circular sau ale aparatului respirator.

Ce stim mai exact despre cresterea propriu zisa a prepelitelor? Specialistii spun ca o afacere cu prepelite este foarte avantajoasa deoarece se demareaza rapid si profitul apare destul de rapid, incepand chiar dupa 6 luni de la constructia halei de crestere a lor.

Cel mai mare avantaj in toata aceasta afacere de crestere a prepelitelor este faptul ca nu solicita un spatiu larg pentru amplasarea boxelor : 120 de pasari pot fi tinute pe o suprafata de 1m patrat.

Desigur, exista alti foarte multi factori de care trebuie tinut cont cand vorbim de cresterea de prepelite in afara de spatiu, precum temperatura – intre 18 si 25 de grade celsius – , lumina, curatenia si mai ales mancarea.

Pentru a afla mai multe despre cresterea prepelitelor, invit la discutie pe Forumul despre cresterea Prepelitelor Discutii si Pareri pe oricine are cunostinte in domeniu, cat si pe cei care doresc sa afle cat mai multe, pentru a aduna cat mai multe informatii avantajoase pentru toata lumea. Astept intrebarile si completarile voastre !

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comments are currently closed.