Cresterea Prepelitelor

Cresterea Prepelitelor, Discutii despre Prepelite, Sfaturi, Pareri, Comentarii, Opinii, Idei de Afaceri, cum se Cresc Prepelitele

Este posibil sa mai iasa pui de prepelita daca am avut o pana de curent majora

Este posibil sa mai iasa pui de prepelita daca am avut o pana de curent majora? Penele de curent sunt u probleme pentru absolut toata lumea, indiferent de domeniul in care lucreaza. In cazul afacerii cu prepelite, o pana d ecurent majora poate aduce pierderi insemnate, mai ales daca avem oua la incubat. Asadar, intrebarea se pune in felul urmator: Este posibil sa mai iasa pui de prepelita daca am avut o pana de curent majora?

O pana de curent majora poate afecta iesirea puilor de prepelita prin scaderea temperaturii. Mai exact, ouale la incubat trebuie tinute la o anumita temperatura pentru a asigura dezvoltarea corecta si sanatoasa a puilor de prepelita. Insa in momentul in care energia electrica este oprita pentru o perioada mai mare de timp, temperatura incepe sa scada, iar puii nu mai pot supravietui.

La majoritatea prepelitelor insa, faza de incubare dureaza 16-17 zile, insa din ce in ce mai multe persoane confirma pe diverse forumuri ca aceasta perioada fixa poate fi intarziata cu pana la 5 zile, fara nici un fel de probleme, intarziere care poate fi provocata de o pana de curent, care, in mod normal, nu afecteaza iesirea puilor de prepelita din oua, daca crescatorul se ocupa corespunzator de incubator.

Voi ce parere aveti despre efectul penelor de curent asupra oualor de prepelita? Din experienta voastra de crescatori de prepelite, este posibil sa mai iasa pui de prepelita daca am avut o pana de curent majora? Astept comentariile cu raspunsurile voastre pe forumul nostru Cresterea Prepelitelor!

, , , , , , , ,

Comments are currently closed.