Cresterea Prepelitelor

Cresterea Prepelitelor, Discutii despre Prepelite, Sfaturi, Pareri, Comentarii, Opinii, Idei de Afaceri, cum se Cresc Prepelitele

De unde se poate procura hrana ieftina si buna pentru Prepelite

De unde se poate procura hrana ieftina si buna pentru Prepelite. Una din conditiile esentiale in afacerea cu prepelite este asigurarea hranei. Se stie, cred, ca oricat de ieftina ar fi furajul pentru aceste pasari, mai ales la un numar mare de prepelite, costurile pot ajunge la un nivel destul de ridicat. Intrebarea pe care si-o pune orice crescator asadar este De unde se poate procura hrana ieftina si buna pentru Prepelite?

Un furaj ieftin si calitativ este reteta succesului cand vine vorba de prepelite si nu numai. Acesta trebuie sa contina toate vitaminele, proteinele etc. necesare vietii. Desigur, o alimentatie necorespunzatoarea dauneaza productiei de oua si de carne.

Din acest punct de vedere, pretul furajului este dat de materiile prime din compozitia sa. In principiu, o reteta buna de furaj trebuie sa contina 3 ingrediente cu pondere mare: srotul de soia, porumb si grau.

Desi multi crescatori vor sa faca furajul acasa, adica sa cumpere materiile prime si sa faca amestecul acasa, multi crescatori de prepelite sunt de parere ca cea mai simpla si mai ieftina varianta mai ales pentru crescatorii mici este sa foloseasa furaje din comert speciale pentru prepelite.

Costul furajelor variaza de la producator la producator, in functie de materiile folosite, cum spuneam mai sus. Am vazut ca preturile incep cam de la 1,5 lei pe kg si continua sa urce.

Voi de unde va procurati hrana pentru prepelite? Ati avut probleme cu prepelitele din cauza unor furaje de proasta calitate? Cat cheltuiti in medie pe furaj pentru prepelite? In cazul in care stiti mai bine decat mine De unde se poate procura hrana ieftina si buna pentru Prepelite, comentariile si parerile voastre sunt mai mult decat binevenite!

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comments are currently closed.