Cresterea Prepelitelor

Cresterea Prepelitelor, Discutii despre Prepelite, Sfaturi, Pareri, Comentarii, Opinii, Idei de Afaceri, cum se Cresc Prepelitele

Daca sunt de la tara si am oua de prepelita de vanzare ce acte imi trebuie ca sa pot vinde?

Daca sunt de la tara si am oua de prepelita de vanzare ce acte imi trebuie ca sa pot vinde? Sunt un crescator de prepelite, dar nu am o ferma mare, ci am un numar mic de prepelite, pe care le cresc in gospodaria mea, in principiu pentru uz propriu, dar as dori sa si vand o parte din ouale de prepelita. Dar nu stiu insa, daca sunt de la tara si am oua de prepelita de vanzare, ce acte imi trebuie ca sa pot vinde?

Cresterea prepelitelor in interiorul gospodariei nu este foarte dificil de realizat, atata timp cat conditiile necesare intretinerii acestor pasari sunt indeplinite. Cum pot valorifica insa ouale si carnea de prepelita? Imi trebuie anumite acte si avize ca sa le pot vinde?

Am incercat sa ma interesez, insa nu reusesc sa aflu daca am nevoie de acte si de ce fel de acte ca sa pot comercializa oua de prepelita crescute in interiorul gospodariei. Este oare necesar avizul de la medicul veterinar din localitate?

Persoanele care au consumat oua de prepelita crescute la tara mi-ai confirmat ca sunt mai bune decat cele de la prepelitele crescute la ferma si de asta as vrea sa le vand in cantitate mai mare, pentru a obtine mai mult profit.

Daca mai este cineva in aceeasi situatie ca mine, va rog sa-mi raspundeti si mie la intrebarea mea: daca sunt de la tara si am oua de prepelita de vanzare ce acte imi trebuie ca sa pot vinde? Cu cine trebuie sa vorbesc si unde trebuie sa ma duc pentru a obtine aceste acte?

Astept comentariile cu raspunsurile voastre cu mare interes!

, , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comments are currently closed.

One thought on “Daca sunt de la tara si am oua de prepelita de vanzare ce acte imi trebuie ca sa pot vinde?

  • Sandu Cristian says:

    Buna ziua, am gasit intrebarea dumneavoastra pe site referitor la “ce acte am nevoie pentru comercializarea oualelor de prepelita” .Cu aceeasi problema ma confrunt si eu in acest moment si as vrea sa va rog daca intre timp cineva va informat corect cum puteti face acest lucru, sa-mi spuneti si mie va rog frmos.Multumesc
    Cristi