Cresterea Prepelitelor

Cresterea Prepelitelor, Discutii despre Prepelite, Sfaturi, Pareri, Comentarii, Opinii, Idei de Afaceri, cum se Cresc Prepelitele

CUMPAR OUA DE PREPELITA & VAND OUA DE PREPELITA BOTOSANI

Cumpar Oua de Prepelita & Vand Oua de Prepelita Botosani. De ce acest articol?, pentru ca, am de facut o recomandare pentru cei care doresc sa cumpere Oua de Prepelita din Botosani si nu stiu de unde pot achizitiona oua de prepelite proaspete pe alese cu garantia ca ce pui mai si iese, nu cum am patit eu cand m-am apucat de incubat oua de prepelita si nu intelegeam de ce nu ies puisorii de prepelita din gaoace.

Am sa incep prin a va spune cum am procedat eu si cat de usor a fost totul pentru mine sa pornesc aceasta mica ferma de Prepelite din Botosani.

De vreun an de zile ma tot batea gandul sa achizitionez niste prepelite, mai exact vreo 20 de Prepelite sa vad cum este, am luat o cusca de prepelite din alea facute la comanda, mancare speciala de prepelite pentru aceste minunate pasari, am batut la cap un angajat de la o farmacie veterinara sa scot cat mai multe informatii de la el, legat de Prepelite si i-am lasat un numar de telefon in cazul in care apar chestii neprevazute pe care nu le cunosteam legat de prepelite.

Asta nu este tot, pentru ca, nu eu eram cel care urma sa se ocupe de prepelite ci mama mea, ea esteTHE BOSS ” la mica noastra ferma de prepelite din Botosani, deci poate multa lume se intreaba;

Oare o sa ma descurc cu Prepelitele?, Se ingrijesc greu Prepelitele?, Cat de des se face curat la Prepelite?, Trebuiesc vaccinate Prepelitele?, Cum arata puii de Prepelita, nu sunt prea mici?, Cum incubez ouale de prepelita?, Cine imi poate da indicatii despre prepelite?, Cate oua de prepelita ies de la incubat?, Ce fac daca am pana de curent la incubatorul de oua pentrui prepelite?, De ce mor Prepelitele?, Caldura ajuta Prepelitele?

…ei, iata dragi viitori cumparatori sau nu, de oua de Prepelite din Botosani si nu numai, satisfactia vine prin munca, iar daca iti dai putin interesul si un pic de atentie atunci cand trebuie si pe deasupra mai ai si pe cineva care iti poate da niste sfaturi utile despre Prepelite in Botosani, adica  “The Boss / d-na Silvia” treburile vor sta diferit.

Sincer va spun, expresia “Ca la tara“, cum ne-am obisnuit cu totii, se potriveste de minune si in cazul nostru, deoarece stim ca de aici vin produsele adevarate fara conservanti si E-uri si ca prepelitele sunt ingrijite din suflet si cu mare atentie pentru a avea produse de calitate, deoarece,  tot ce se intampla la mica noastra ferma de prepelite se bucura de atentia si dragostea unei iubitoare de animale si pasari.

PENTRU PERSOANELE INTERESATE SA CUMPERE OUA DE PREPELITE, PREPELITE OUATOARE, PUI DE PREPELITE DIN BOTOSANI, IN CURAND INCEPE SEZONUL LA PREPELITE SI LA OUA, DECI VA ASTEPTAM CU PROGRAMARI PENTRU OUA SI CE MAI DORITI.

Date de Contact:

 D-NA SILVIA “THE BOSS”

Telefon: 0740-014831

PS – Momentan avem un efectiv de 200 de Prepelite si suntem in Crestere

, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comments are currently closed.

One thought on “CUMPAR OUA DE PREPELITA & VAND OUA DE PREPELITA BOTOSANI

  • Aurel says:

    Buna, am cumparat oua de prepelita de la d-na Silvia, de curand. Sunt foarte multumit de oua si de felul cum a vorbit cu mine. Recomand