Cresterea Prepelitelor

Cresterea Prepelitelor, Discutii despre Prepelite, Sfaturi, Pareri, Comentarii, Opinii, Idei de Afaceri, cum se Cresc Prepelitele

Cum trebuie sa fie o cusca de prepelite si de unde se pot cumpara la un pret bun

Cum trebuie sa fie o cusca de prepelite si de unde se pot cumpara la un pret bun. Afacerea cu prepelite este una infloritoare din mai multe motive, printre care si spatiul mic de crestere a prepelitelor, pe o suprafata de un metru patrat putand sa incapa in jur de 100-120 de exemplare. Dimensiunile mici ale prepelitelor le permite crescatorilor sa creasca prepelite chiar si la bloc si sa aiba imaginatie cand vine vorba de fabricarea custilor. Sa vedem insa Cum trebuie sa fie o cusca de prepelite si de unde se pot cumpara la un pret bun.

O cusca de prepelite trebuie dotata cu adapatori si hranitori, pentru ca prepelitele sa aiba acces usor la apa si mancare. Acestea trebuie sa fie atasate de exteriorul custii, pentru a facilita umplerea lor. De asemenea, gratiile custilor trebuie sa aiba ochiuri suficient de mari incat sa incapa capul prepelitelor, sa sa poata ajunge la apa si mancare.

Custile de prepelite mai trebuie dotate cu un spatiu de 2-3 centimetri sub hranitoare pe unde sa treaca ouale si sa ramana pentru a fi colectate.

De unde se pot cumpara custi de prepelite la un pret bun? Preturile pentru custile de prepelita variaza de la vanzator la vanzator, insa in general, acestea pornesc de la 70 de RON pentru 15 bucati. In functie de cat de mult vreti sa va extindeti afacerea, puteti cumpara seturi de 15 bucati sau chiar 250 de bucati de custi de prepelite.

Daca ati achizitionat custi de prepelite la pret mai ieftin, atunci comentariul vostru este binevenit pe forumul nostru Cresterea Prepelitelor. De asemenea, nu uitati sa postati comentariile cu orice sfat util aveti despre Cum trebuie sa fie o cusca de prepelite si de unde se pot cumpara la un pret bun!!

, , , , , , , , , , , , , ,

Comments are currently closed.