Cresterea Prepelitelor

Cresterea Prepelitelor, Discutii despre Prepelite, Sfaturi, Pareri, Comentarii, Opinii, Idei de Afaceri, cum se Cresc Prepelitele

Cum se ingrijesc puii de prepelita, cine ne poate oferi informatii utile despre acest lucru?

Cum se ingrijesc puii de prepelita, cine ne poate oferi informatii utile despre acest lucru? Cred ca asta e una dintre intrebarile esentiale in randul celor care se apuca de crescut prepelite pentru un venit suplimentar. Vazuta din exterior, afacerea cu prepelite poate parea relativ usoara, mai ales daca reusiti sa accesati anumite fonduri europene nerambursabile. Greul vine insa mai tarziu, odata cu faza de incubare si cu iesirea puilor de prepelita din oua. Asadar, cum se ingrijesc puii de prepelita, cine ne poate oferi informatii utile despre acest lucru?

Multi crescatori afirma ca faza de incubare si cea ce ingrijire a puilor de prepelita sunt cele mai grele. Ouale pentru incubat trebuie ales cu grija, conform anumitor conditii, precum aspect aproape perfect, oua de la prepelite sub un an etc.

Odata ce eclozarea a fost una de succes si puii ies din oua, acestia pot fi luati din incubator cand sunt uscati bine. In prima perioada de crestere a puilor de prepelita, temperatura trebuie sa fie constant la 37 de grade. Pentru apa, puteti utiliza adapatoare pentru pasari, iar ca mancare, ca furaj, puteti sa le dati Starter pentru curci sau starter special pentru prepelite in primele 5 saptamani, conform anumitor crescatori.

Cine ne poate oferi informatii utile despre cum se ingrijesc puii de prepelita? In principiu, orice crescator de prepelite cu ceva experienta. Dar voi ? Cum ingrijiti puii de prepelita dupa ce ii scoateti din incubator? Astept raspunsurile voastre pe tema de astazi: cum se ingrijesc pui de prepelita, cine ne poate oferi informatii utile despre aces lucru?

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comments are currently closed.

One thought on “Cum se ingrijesc puii de prepelita, cine ne poate oferi informatii utile despre acest lucru?