Cresterea Prepelitelor

Cresterea Prepelitelor, Discutii despre Prepelite, Sfaturi, Pareri, Comentarii, Opinii, Idei de Afaceri, cum se Cresc Prepelitele

Cum se curata incubatorul de oua dupa ce au iesit puii de prepelita, metoda corecta

Cum se curata incubatorul de oua dupa ce au iesit puii de prepelita, metoda corecta? Am intrat si eu de curand in randul crescatorilor de prepelite cu o afacere destul de mica, cu doar 100 de capete de prepelite, insa vreau sa ma extind. Singura mea problema acum este ca nu stiu chiar tot ce este de stiut despre cresterea prepelitelor. Spre exemplu, Cum se curata incubatorul de oua dupa ce au iesit puii de prepelita, metoda corecta?

Desigur, ceea ce stiu deja este ca igienizarea custilor pentru prepelite este o conditie esentiala pentru cresterea in siguranta a acestora si pentru o rata mare de productie. Exista tot felul de produse pentru dezinfectarea recuzitei necesare pentru cresterea prepelitelor, dar si un un fel de orar de curatenie, din cate stiu eu.

De exemplu, igienizarile generale se fac trimestrial, tavile si colectoarele de dejectii se curata la fiecare golire sau saptamanal, iar maternitatile si custile pentru tineretul de prepelita se dezinfecteaza la fiecare golire sau incheiere a unui ciclu de incubare.

Insa care este metoda corecta de curatare a incubatorului de oua dupa ce au iesit puii de prepelita? Si ce produse speciale folositi voi pentru acest lucru?

Spuneti-mi voi Cum se curata incubatorul de oua dupa ce au iesit puii de prepelita, metoda corecta , deoarece sunt inca crescator amator si nu stiu cum trebuie procedat in aceasta situatie. Cu siguranta aveti niste sfaturi bune pentru mine, asa ca va rog sa nu ezitati sa-mi raspundeti si mie la intrebari. Experienta voastra in domeniul cresterii de prepelite conteaza foarte mult pentru noi, amatorii!

, , , , , , , , , , , , , ,

Comments are currently closed.