Cresterea Prepelitelor

Cresterea Prepelitelor, Discutii despre Prepelite, Sfaturi, Pareri, Comentarii, Opinii, Idei de Afaceri, cum se Cresc Prepelitele

Cum se aleg ouale de prepelite pentru incubat

Cum se aleg ouale de prepelite pentru incubat? In afacerea cu prepelite, ouale reprezinta baza productiei si veniturilor. Ouale sunt foarte cautate atat pentru gustul lor foarte buna, dar si datorita multiplelor proprietati curative pe care le are. Insa, pana la vanzarea lor, totul incepe de la alegerea oualor de prepelite pentru incubat. Deci, cum se aleg ouale de prepelite pentru incubat?

Ouale de prepelita de incubat trebuie atent selectionate pentru a oferi o rata de incubare optima. Trebuie eliminate ouale prea mari, pentru a evita ouale cu dublu galbenus, inapte pentru fecundare si cele prea mici, pentru a avea o rata de mortalitate cat mai mica, cat si ouale cu aspect atipic si cu coaja crapata sau sparta.

De asemenea, ouale pentru ouat nu trebuie sa fie mai vechi de 6 zile sau ouate de prepelite prea batrane (peste un an jumatate), deoarece au un randament mai scazut la eclozare.

Ouale de prepelite bune de incubat sunt acelea care prezinta o pigmentatie maronie bine distribuita pe suprafata cojii si care sunt colectate de la custile unde se afla o grupa de 1 la 3, un animal de gen masculin si trei de gen feminin.

Daca aveti nevoie de oua pentru incubat, puteti sa le alegeti voi singuri sau le puteti cumpara de la o ferma de prepelita gata selectionate, numai bune de incubat.

Ati avut vreodata probleme cu ouale de prepelita pentru incubatProductia de oua a scazut din cauza unor oua incorect selectionate?  Daca v-ati pus si voi vreodata intrebarea „Cum se aleg ouale de prepelite pentru incubat?” si daca ati gasit si alte caracteristici esentiale pentru selectionarea oualor de prepelite, nu uitati sa le impartasiti si cu noi! Astept comentariile voastre!

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comments are currently closed.