Cresterea Prepelitelor

Cresterea Prepelitelor, Discutii despre Prepelite, Sfaturi, Pareri, Comentarii, Opinii, Idei de Afaceri, cum se Cresc Prepelitele

Cum imi creez propria piata de desfacere pentru ouale de prepelita.

Cum imi creez propria piata de desfacere pentru ouale de prepelita. Sa zicem ca vreau sa intru si eu intr-o afacere cu prepelite si ca am si ferma deja construita pentru cresterea prepelitelor. Pot sa investesc bani in cumpararea unui numar mare de prepelite si sa angajez personal pentru a avea grija de ele si de ouale lor. Chiar daca productia este mare, nu as obtine nici un profit deoarece nu am cui sa vand produsele mele. Deci, cum  imi creez propria piata de desfacere pentru ouale de prepelita? 

M-am interesat sa aflu mai multe despre toata aceasta afacere cu prepelite. Este intr-adevar avantajoasa in comparatie cu cresterea gainilor sau a altor pasari, dar cel mai important lucru, daca vrei sa-ti amortizezi banii si sa ai profit este sa ai piata de desfacere dinainte. Dar cum pot eu, persoana fizica, sa-mi creez piata de desfacere?

In principiu, as putea, si cred ca fiecare crescator a facut asta, sa-mi caut niste clienti care imi confirma ca ma asteapta pana se apuca prepelitele de ouat. Acesti clienti pot fi fie persoane fizice care au nevoie de oua de prepelita in numar mai mare, fie magazine, supermarketuri care au nevoie de cantitati foarte mari, in functie si de cereri.

Cum reusesti totusi sa gasesti clienti care sa-ti cumpere ouale de prepelite? Publicitatea este foarte importanta. Daca nu te faci cunoscut, nu-ti cumpara nimeni produsele. Nu am auzit in schimb pe nimeni care sa exporte oua de prepelita.

Voi ce credeti? Cum  imi creez propria piata de desfacere pentru ouale de prepelita?

Cu cine ar trebui sa vorbesc ca sa pot avea apoi cui sa-mi vand produsele? Astept comentariile si raspunsurile voastre, mai ales ale celor care au deja experienta in cresterea prepelitelor si care au avut si ei candva nevoie de piata de desfacere!

Nu ezitati sa-mi scrieti parerile voastre!

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comments are currently closed.