Cresterea Prepelitelor

Cresterea Prepelitelor, Discutii despre Prepelite, Sfaturi, Pareri, Comentarii, Opinii, Idei de Afaceri, cum se Cresc Prepelitele

Ce trebuie sa fac daca mi s-a defectat incubatorul la prepelite

Ce trebuie sa fac daca mi s-a defectat incubatorul la prepelite? Desi afacerea cu prepelite este rentabila si profitabila, exista destule modalitati prin care putem avea pierderi semnificative si, in consecinta, pagube financiare. Una dintre aceste modalitati este incubarea incorecta, care poate fi determinata de un incubator defect. Asadar, Ce trebuie sa fac daca mi s-a defectat incubatorul la prepelite?

Incubatoarele la prepelite pot fi fie profesionale, fie improvizate din frigidere sau altele asemenea. Conditia esentiala este sa le ofere prepelitelor spatiul necesar unei dezvoltari armonioase, dar sa asigure totodata si caldura si temperatura necesare, si sa fie prevazute cu adapatori si spatii pentru mancare.

Ce facem insa cand se defecteaza incubatorul la prepelite? Cu siguranta multi dintre voi s-au aflat deja in aceasta situatie urata si fiecare a scos-o la capat cum a putut. In mod normal, primul lucru pe care il putem face este sa contactam persoana care ne-a vandut incubatorul, daca l-am cumparat de la cineva.

Daca am improvizat incubatorul pentru prepelite si nu stim cum sa-i dam de capat, atunci putem contacta pe cineva care ar avea vreo idee cum sa-l repare. Desigur, in era internetului in care traim astazi, cei mai multi aleg sa intrebe pe forumuri ce solutie ar putea gasi si de cele mai multe ori, ceilalti crescatori de prepelite ii raspund imediat.

Ce solutii ati gasit voi cand vi s-a defectat incubatorul la prepelite? Cum ati reusit sa iesiti din impas? In cazul inca care am sa ajung si eu in situatia asta, va intreb de pe acum Ce trebuie sa fac daca mi s-a defectat incubatorul la prepelite?

Toate raspunsurile voastre le astept pe forumul nostru Cresterea Prepelitelor, unde ne intalnim si cu alti crescatori si facem schimb de pareri si experiente! Va astept si pe voi!

, , , , , , , , , , , , , , ,

Comments are currently closed.