Cresterea Prepelitelor

Cresterea Prepelitelor, Discutii despre Prepelite, Sfaturi, Pareri, Comentarii, Opinii, Idei de Afaceri, cum se Cresc Prepelitele

Ce medicamente sau vitamine se pun in apa prepelitelor pentru a le mentine la un nivel ridicat de sanatate

Ce medicamente sau vitamine se pun in apa prepelitelor pentru a le mentine la un nivel ridicat de sanatate. Cand vine vorba de crescut prepelite, trebuie tinut cont de mai multi factori pentru a le asigura o existenta sanatoasa. Atat prepelitele, cat si orice alte pasari sau animalute, au nevoie de ceva mai multe vitamine decat cele din hrana de zi cu zi. Ce nu stiu insa e ce medicamente sau vitamine se pun in apa prepelitelor pentru a le mentine la un nivel ridicat de sanatate? 

Desigur, exista foarte multe metode de administrare a medicamentelor si vitaminelor pentru prepelita. Ca de exemplu, medicamentele sub forma de spray pot fi pulverizate in custi, pe furaje. Altele pot fi injectate in embrion sau sacul vitelin.

Pentru puii de prepelita, am citit ca este bine de administrat un amestec de vitamine si minerale ca Polivit, de exemplu, pentru a le asigura o dezvoltare armonioasa. Acesta se poate dizolva in apa de baut a puilor de prepelita, asigurandu-se astfel consumul intregului amestec de vitamine.

In afara de Polivit, am mai citit despre NUTRI-SURE DW1, un medicament pentru tineretul de prepelite care se dizolva in apa, dar nu stiu cat de eficient este.

Ce alte medicamente si vitamine ati administrat prepelitelor voastre ? Vi s-a intamplat sa va moara prepelitele din cauza lipsei de vitamine sau din cauza unui medicament ineficient ? Daca aveti raspunsuri mai complete si mai bune la intrebarea de astazi „Ce medicamente sau vitamine se pun in apa prepelitelor pentru a le mentine la un nivel ridicat de sanatate?”, nu ezitati sa le postati!

Astept comentariile si parerile voastre!

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comments are currently closed.