Cresterea Prepelitelor

Cresterea Prepelitelor, Discutii despre Prepelite, Sfaturi, Pareri, Comentarii, Opinii, Idei de Afaceri, cum se Cresc Prepelitele

Ce contin ouale de prepelita si pentru ce sunt bune acestea

Ce contin ouale de prepelita si pentru ce sunt bune acestea? Prepelita este extrem de cautata in zilele noastre, atat pentru carne, cat si pentru oua, iar unii dintre noi au inceput afaceri cu mare potential datorita acestei pasari. Se stie prea bine, cred, ca ouale si carnea de prepelite nu sunt consumate doar in alimentatie, ci au si proprietati curative, fiind recomandate in tratarea multor afectiuni. Sa vedem mai departe Ce contin ouale de prepelita si pentru ce sunt bune acestea?

Oul de prepelita este un medicament naturist, daca putem sa-i spunem asa, care nu are nici o contraindicatie si are avantajul de a fi o sursa naturala si foarte ieftina de vitamine esentiale precum B1, B2, cat si fierĀ si fosfor. Are un continut de colesterol mult mai scazut decat oul de gaina, iar aportul proteic si vitamino-mineral este mai mare comparativ cu oul de gaina.

De asemenea, oul de prepelita este recomandat de catre doctori pentru tratarea afectiunilor digestive, TBC-ului, diabetului zaharat, astmului bronsic, anemiei si a multor alte afectiuni.

Oul de prepelita este cel mai des administrat dimineata, pe stomacul gol, impreuna cu niste miere de albine, pentru a trata raguseala. Am incercat si eu odata si chiar mi-am revenit.

In afara de mine, cred ca multi dintre voi ati incercat deja un tratament cu oua de prepelita si cred ca rezultatele au fost foarte bune. Din acest motiv, nu ezitati sa-mi lasati si parerile voastre despre Ce contin ouale de prepelita si pentru ce sunt bune acestea.

Astept comentariile voastreĀ !

, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comments are currently closed.