Cresterea Prepelitelor

Cresterea Prepelitelor, Discutii despre Prepelite, Sfaturi, Pareri, Comentarii, Opinii, Idei de Afaceri, cum se Cresc Prepelitele

Cati bani trebuie sa bag intr-o ferma de prepelite?

Cati bani trebuie sa bag intr-o ferma de prepelite? Ma gandesc sa-mi deschid o afacere cu prepelite, deoarece am observat ca prezinta foarte multe avantaje si pot sa am profituri chiar dupa 6 luni de la deschidere. Inainte insa sa demarez afacerea, m-ar interesa cam cati bani trebuie sa bag intr-o ferma de prepelite? Ce costuri presupune cresterea prepelitelor?

Un lucru stiu sigur: afacerea cu prepelite poate fi demarata din fonduri proprii sau cu ajutorul unor fonduri nerambursabile din partea Uniunii Europene. Cel mai avantajos penru mine ar fi sa ma co-finanteze UE, dar ce anume trebuie sa contina ferma mea de prepelite pentru  a atrage fonduri cat mai mari?

Nu am gasit nicaieri pe nici un forum pe cineva care sa dea o suma exacta, deoarece fiecare crescator de prepelite a bagat cati bani a fost nevoie in ferma lui de prepelite, in functie de cat de mare a vrut sa fie. O ferma de prepelite presupune multe costuri, incepand cu toate dotarile gen apa, gaz etc, pana la furajele pentru pasari. Poate cineva sa-mi dea o suma aproximativa?

Sa cresti prepelite nu cred ca e greu neaparat, dar orice incepator are nevoie de ajutor si de sfaturi de la cei deja initiati in aceasta afacere. Deci, va intreb pe voi, crescatorii experimentati: cati bani trebuie sa bag intr-o ferma de prepelite? Cam la ce suma se ridica absolut toate costurile de intretinere a fermei, dar si a prepelitelor si produselor lor? La cat timp ati inceput sa aveti profit in urma acestei afaceri?

Astept raspunsurile voastre cu cel mai mare interes!

, , , , , , , , , , , , , , , ,

Comments are currently closed.