Cresterea Prepelitelor

Cresterea Prepelitelor, Discutii despre Prepelite, Sfaturi, Pareri, Comentarii, Opinii, Idei de Afaceri, cum se Cresc Prepelitele

Cat de des ar trebui vaccinate prepelitele si daca este necesar acest lucru.

Cat de des ar trebui vaccinate prepelitele si daca este necesar acest lucru. Una dintre conditiile esentiale dezvoltarii si intretinerii oricarei afaceri cu animale sau pasari este sa le mentii starea de sanatate atunci cand se imbolnavesc. In afacerea cu prepelite, vaccinarea acestora nu ar trebui sa fie neglijata. Insa, cat de des ar trebui vaccinate prepelitele si daca este necesar acest lucru? 

Un factor avantajos la prepelite este ca acestea sunt rezistente la boli. Cu toate acestea, ele nu sunt imune la boli. Majoritatea crescatorilor de prepelita sunt de parere ca daca le oferi o ingrijire corespunzatoare si indeplinesti toate conditiile necesare unei existente optime, atunci bolile vor evita prepelitele.

Totusi, am mai citit pe diverse forumuri ca exista o boala care poate aparea daca prepelitele nu sunt ingrijite corespunzator si anume coccidioza, o boala care este frecvent intalnita la mai toate pasarile comestibile, de altfel.

Nu stiu insa cat de scumpe sunt vaccinurile impotriva acestei boli sau mai ales, daca mai sunt si alte boli care ar putea pune in primejdie sanatatea prepelitelor.

Cum se administreaza aceste vaccinuri pentru prepelite? Le puteti pune in apa de baut, pulveriza pe furaje, in cusca, injecta in embrion, in sacul vitelin si inca mai sunt si alte posibilitati de administrare.

Ce va intreb astazi pe voi, crescatorii de prepelite, in afara de „Cat de des ar trebui vaccinate prepelitele si daca este necesar acest lucru”, este daca v-ati mai confruntat si cu alte boli in afara de coccidioza. Nu ezitati sa-mi trimiteti raspunsurile voastre!

Astept comentariile voastre cu mare interes!

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comments are currently closed.