Cresterea Prepelitelor

Cresterea Prepelitelor, Discutii despre Prepelite, Sfaturi, Pareri, Comentarii, Opinii, Idei de Afaceri, cum se Cresc Prepelitele

Cat costa o prepelita sau ce pret are o familie de prepelite.

Cat costa o prepelita sau ce pret are o familie de prepelite. Daca ai intrat deja intr-o afacere cu prepelite si tot ce-ti mai lipseste sunt prepelitele propriu-zise, exista foare multe oferte pe piata pentru preturile la prepelite si familiile de prepelite. In acest articol, afli mai multe despre cat costa o prepelita sau ce pret are o familie de prepelite. 

Poti cumpara prepelite de la orice crescator care vinde. Anunturi se gasesc oriunde: pe internet, ziare sau poti cumpara direct de la sursa, adica de la ferma de prepelite.

Preturile variaza de la crescator la crescator. Am cautat mai multe ferme cunoscute de prepelite sa vad ce preturi practica ei pentru prepelitele ouatoare, adica cele de peste 6 saptamani. Am observat o oferta de preturi intre 7 si 12 lei, in functie de rasa de prepelita. 

Cat despre preturile pentru familiile de prepelite, nu am vazut neaparat niste preturi exacte. Am incercat sa contactez anumite ferme de prepelite pentru a afla cat costa o familie de prepelita si am inteles ca pretul incepe undeva de la 30 de lei in sus.

Este adevarat ca multe ferme de prepelita au si oferte daca vreti sa cumparati un numar mai mare de prepelite de oua si pentru familii de prepelite. Cel mai sigur este sa sunati vanzatorul si sa mergeti la fata locului sa vedeti in ce stare sunt prepelitele si ce rata de ouat au.

M-ar interesa tare mult sa aflu la ce pret ati achizitionat voi prepelitele si daca ati primit ceva discount pentru un numar mai mare. Daca stiti cat costa o prepelita sau ce pret are o familie de prepelite  sau orice oferta avantajoasa pentru un crescator amator de prepelite, nu ezitati sa ne scrieti pe forumul nostru.

Astept comentariile si parerile voastre!!

, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comments are currently closed.