Cresterea Prepelitelor

Cresterea Prepelitelor, Discutii despre Prepelite, Sfaturi, Pareri, Comentarii, Opinii, Idei de Afaceri, cum se Cresc Prepelitele

Am prepelite cu ciocul mare ce trebuie sa fac

Am prepelite cu ciocul mare ce trebuie sa fac? In cazul prepelitelor, si din ce-am auzit, nu numai al lor, ci al papagalilor (cel putin), exista o problema specifica lor care necesita interventia umana, adica a noastra, a crescatorilor: ciocul mare. Deci, cand am prepelite cu ciocul mare ce trebuie sa fac? 

Din cate stiu eu, la prepelite, de obicei, masculilor le poate creste ciocul mare din diferite motive. Se pare ca, din cauza ciocului prea mare, acestia nu mai pot calca femelele, deci nu se mai pot reproduce.

Solutia generala, in cazul ciocului prea mare la masculii de prepelita, este sa-l taiem cu o unghiera, dar cu grija sa pastram limita normala care este vizibila.

Ce inseamna un cioc mare la masculi?  Ciocul mare la masculii de prepelita este un semn de imbatranire, ceea ce inseamna ca ar trebui eliminati, deoarece, cum spuneam mai sus, nu mai poate calca femelele.

Daca mai stiti voi si alte semnificatii ale ciocului mare la prepelite, nu ezitati sa le impartasiti cu noi, deoarece ne pot fi de ajutor.

O alta solutie pentru o astfel de situatie in care cicoul prepelitelor este prea mare nu am mai gasit, dar poate aveti voi una mai buna. Vi s-a intamplat sa fiti nevoiti sa taieti ciocul prepelitelor deoarece era prea mare?

Daca v-ati pus i voi macar o data intrebarea „Am prepelite cu ciocul mare ce trebuie sa fac?”, si mai ales, daca i-ati gasit si un raspuns bun, nu uitati sa-l postati ca sa-l vada toata lumea care citeste acest articol!

Astept parerile si comentariile voastre!

, , , , , , , , , , , , , , , ,

Comments are currently closed.

One thought on “Am prepelite cu ciocul mare ce trebuie sa fac